X
  • Rozbudowane menu.
  • Część asortymentu (np. alkohol) sprzedawana pod innym NIP-em.
  • Potrawy przygotowywane w różnych punktach (kuchnia/bar).
  • Opcjonalne wykorzystanie kodów kreskowych.
  • Kontrola wydawanych napojów za pomocą drinkomatów.
  • Dania sprzedawane na wagę.
  • Liczna obsługa kelnerskiej.
  • Wiele stanowisk sprzedaży.
  • Obsługa zamówień telefonicznych.
  • Kontakt kuchni z kelnerami za pomocą systemu przywoławczego.
  • Możliwość wydawania pagerów klientom oczekującym na wolny stolik.
  • Obsługa wyposażona w bonowniki zdalne (palmtopy).
  • Wystawiane są faktury do paragonu.
  • Jest prowadzona gospodarka magazynowa.
  • Wydzielone zaplecze biurowe.
  • Integracja z systemem monitoringu wizyjnego.

OPROGRAMOWANIE:

  • Gastro SZEF
  • moduł automatycznej dekretacji
  • Gastro POS
  • moduł do obsługi wagi
  • moduł zamówień telefonicznych
  • interfejs do obsługi terminali kart płatniczych (opcja)
  • interfejs „Druga firma”
  • moduł podglądu sali
  • moduł systemu audiowizualnego
  • moduł obsługi bonowników
  • SPRZĘT:

    • serwer bazy danych
    • centrala telefoniczna
    • UPS
    • stanowiska komputerowe (Gastro SZEF)
    • stanowiska sprzedaży (Gastro POS)
    • drukarki fiskalne
    • drukarki faktur
    • drukarki zamówień
    • drukarki rachunków
    • wagi kalkulacyjne
    • skanery kodów kreskowych
    • terminale kart płatniczych
    • inwentaryzatory
    • system monitoringu
    • drinkomaty
    • system audiowizualny
    • bonowniki
    • system identyfikacji klientów/stolików
    • system powiadamiania kelnerów
    • system przywoływania obsługi