X

Punkt gastronomiczny charakteryzuje się zwykle potrzebą szybkiej obsługi wielu klientów w niedługim czasie, jak również:

  • ograniczonym menu,
  • opcjonalnym wykorzystaniem kodów kreskowych,
  • daniami sprzedawanymi na wagę,
  • samoobsługą (brak obsługi kelnerskiej),
  • tylko jednym stanowiskiem sprzedaży.
  • sporadycznym wystawianiem faktury do paragonu,
  • brakiem prowadzenia gospodarki magazynowej,
  • brakiem możliwości wydzielenia zaplecza biurowego.

Przykładowe zastosowania: bistro, bar przydrożny.





OPROGRAMOWANIE:

  • Gastro POS w wersji jednostanowiskowej
  • moduł do obsługi wagi (opcja)
  • interfejs do obsługi terminali kart płatniczych (opcja)

SPRZĘT:

  • stanowisko komputerowe
  • drukarka fiskalna
  • drukarka faktur
  • drukarka zamówień (opcja)
  • waga kalkulacyjna (opcja)
  • skaner kodów kreskowych (opcja)
  • terminal kart płatniczych (opcja)