X

Gastronomia jest specyficzną gałęzią sprzedaży detalicznej. Od systemów pracujących w gastronomii wymaga się usprawnienia szybkości sprzedaży i obsługi klienta. Profesjonalny system obsługi punktu gastronomicznego czy też restauracji stanowi nieocenione wsparcie w procesach jakie mają miejsce w tego typu działalności.

W zintegrowanych systemach gastronomicznych mamy do czynienia nie tylko ze sprzedażą na stanowiskach kelnersko-barowych, ale także pełne zarządzanie gospodarką magazynową i recepturami. Zastosowane rozwiązanie musi także obsługiwać urządzenia typowe dla gastronomi: drukarki zamówień, urządzenia fiskalne, bonowniki, stanowiska POS z ekranami dotykowymi, ekrany kuchenne i wiele innych. Nie można zapomnieć o raportach, możliwości otwarcia kilku rachunków na raz, przejmowania otwartych rachunków, wydruku zamówień w kuchni wraz z komentarzami.

Korzystając z wiedzy jaką posiadamy ale także z doświadczeń Naszych klientów proponujemy poniżej klika wariantów, które powinny zobrazować  rozwiązania dostosowane do różnej wielkości punktów gastronomicznych.